Underhållning i världsklass till ditt event!

 

Ni har sett honom på en stadsfest, i en cirkusmanege eller på en glamourös Burleskscen. Med lång erfarenhet och mångfacetterade cirkuskonster förgyller Rasmus just er tillställning. Efter 20 år i branschen som underhållare och varietéartist levererar han show med humor, värme och närvaro till just ert företag, event och privatfest. Vild jonglering, fenomenalt trolleri, lyxiga såpbubblor, höga styltor eller förtrollande eld. Läs om konsterna nedan för mer inspiration.

Livsfarlig jonglering

Livsfarlig jonglering är finalen i Rasmus Gatushow där han jonglerar sylvassa (nåja) knivar med (antagligen inte sitt) liv som insats. På vägen dit visar han tokroliga bollkonster från olika länder, finurliga jo-jotrick och ett tjusigt cirkusnummer med käglor.

 

Magiska Bubblor

Rasmus superbubblor tar dig till en magisk regnbågsvärld var du än är. Glittrande bubblor stora som elefanter lockar både till lek och fascination. Som stillsamt vackert skådespel för det lugna barnet eller galen lyckolek i jakten på att poppa så många som möjligt för den vilde vuxne.

 

Fenomenalt Trollerier

Med sin fingerfärdighet och kvicka humor kan Rasmus förbluffa sittande som minglande publik. Häpnadsväckande magi händer rakt framför näsan på dem och får publiken att känna sig hundra procent närvarande.

 

Svängig yoyoakt

Glöm Fidget Spinners. Som en av Sveriges främsta jo-jo ekvilibrister fängslar Rasmus stora som små med sin häpnadsväckande skicklighet. Hans lekfullhet lyser igenom när han med sin rutinerade kvickhet, kontrollerat spinner runt världens äldsta leksak.

Stora Lyxiga Bubblor

Bubblor är inte bara klassiskt i champagne. Även gigantiska, skimrande vackra såpbubblor kan lyxa till ditt event på ett smakfullt sätt. Likt en jazzpianist, som inte kräver uppmärksamhet, blir det underhållning som förhöjer stämningen i bakgrunden.

 

Vild Jonglering

Jonglering är lika mångfacetterat som Rasmus själv. Det hänför både på scen och som minglande underhållning. Han kan briljera med komiska bollar, stiliga käglor eller vacker eld som jongleras i höstmörkret.

 

Galen Jo-jo

Rasmus är normal. Det är inte hans jo-jo akt som rör sig i en egen hemisfär. Med sin oemotståndliga charm, sjungandes My Way fångar han varje publiks hjärta. När han förföriskt klär av sig fracken, till mer eller mindre hud, så förblir ingen oberörd – helt oavsett hans spektakulära jo-jo tricks.